GYIK

Ki a jelentkező?
A jelentkező az a személy, aki állást keres. Elküldhetik jelentkezésüket az ügyfeleknek, az ügyfelek pedig ajánlatot tehetnek a jelentkezőknek.

Láthatom a jelentkezők profilját?
Igen, megnézheti és böngészhet a jelentkezők profiljai között. Csak azon jelentkezők elérhetőségét fogja látni, akik jelentkeztek az Ön hirdetésére vagy ajánlatot fogadtak el Öntől.

Ki az ügyfél?
Az ügyfél a munkaadó, aki alkalmazottakat keres.

Milyen információkat láthatok a jelentkezőkről?
Álláskereső profillal megtekinthet néhány információt a jelentkezőkről, de az elérhetőségi adatokat csak akkor láthatja, ha az adott személy jelentkezett az Ön hirdetésére, majd azt Ön elfogadta vagy jelentkezőtől ajánlatot kapott. a) Információ: A jelölt információs oldala megadja a jelölt alapvető adatait, például a nevét, az áthelyezési hajlandóságot, a vezetői engedélyt stb. b) Önéletrajz: Tekintse meg a jelölt önéletrajzát PDF formátumban, és szükség esetén mentse el vagy nyomtassa ki az önéletrajzot. c) Fájlok: Itt megtekintheti a jelölt által feltöltött fájlokat, például útlevél, személyi igazolvány vagy egyéb igazolások.

Tudjon meg többet

If you have any other Question please Lépjen velünk kapcsolatba

Mi az az álláshirdetés?
Az állásajánlat egy megüresedett állás amelyet az ügyfél/ ügynökség hoz létre.

Ki hozhat létre álláshirdetést?
Egy állásajánlat létrejöhet az ügyfél vagy az ügynökség által. Kattintson az Álláshirdetés létrehozása gombra és töltse ki a szükséges adatokat.

Hogyan tehető közzé az álláshirdetés?
Miután elkészített a hirdetést, választhat a promóciós ajánlataink közül, ingyenes próbaverziónkat is kipróbálhatja. Közzéteheti/eltávolíthatja vagy akár szerkesztheti is a hirdetést.

Szerkeszthetem a hirdetést a közzététel után?
Igen, a hirdetés szerkeszthető.

Honnan tudhatom, kik jelentkeztek a hirdetésemre?
Az irányítópulton megtekintheti, hogy hány jelentkezése aktív. A jelentkezéseknél megtalálja azokat, amelyeket a jelentkezőktől kapott, ezeket elutasíthatja avagy elfogadhatja. A felajánlott tételek között találja az ajánlatokat az álláskeresőktől, amelyek még visszajelzésre várnak. Az elfogadott jelentkezések azok, amelyeket Ön már jóváhagyott, így a továbbiakban közvetlenül felveheti a kapcsolatot a jelentkezőkkel. Az elutasított jelentkezések azok, amelyeket Ön nem hagyott jóvá, így ezután nincs több teendője ezekkel a jelentkezésekkel.

Felvehetem a kapcsolatot közvetlenül a jelentkezővel?
Miután egy jelentkezés elfogadásra került vagy a jelentkező ajánlatot tett, Ön látni fogja a jelölt elérhetőségét, ezután közvetlenül írhat neki.

Láthatóak lesznek az elérhetőségi adataim?
Az Ön elérhetőségi adatai láthatóak lesznek a jelentkezők számára, amennyiben ezt engedélyezi. Kapcsolattartási adatok kéréséhez Prémium reklám csomagra van szükség. Miután a jelentkezés elfogadásra került, az álláskereső mindenképp hozzá fog férni az álláshirdető elérhetőségéhez.

Elfogadtam egy jelentkezést. Hogyan tovább?
A végleges felvétellel kapcsolatos döntés az állásadóé, valamint a szerződés is közvetlenül a jelölt és az állásadó között fog zajlani. Egy elfogadott jelentkezés még nem jelenti automatikusan, hogy a jelölt felvételt nyert, de Ön, mint munkáltató ezzel kiválasztotta a jelöltet a következő fordulóra a felvételi folyamat során. Ezután közvetlenül léphetnek kapcsolatba egymással a jelentkezővel.

Tudjon meg többet

If you have any other Question please Lépjen velünk kapcsolatba

Mi az a Zutzu blog?
A blogon megtalálhatja cikkeinket a munkaerőpiaccal és egyéb témákkal kapcsolatban.

Bárki írhat blogot a Zutzu-n?
Amennyiben Ön szeretne egy bizonyos témával kapcsolatban blogot írni a Zutzu-n, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Tudjon meg többet

If you have any other Question please Lépjen velünk kapcsolatba

Szerkeszthetem a profilomat?
Igen, bármikor szerkesztheti profilját a Profil szerkesztése menüpont alatt.

Milyen fájlokat tölthetek fel?
Bármilyen fájlt feltölthet,ami szükséges, például oklevelek, hivatalos dokumentumok,stb.

Törölhetem a fájlokat?
Igen, bármelyik fájlt törölheti, ha szükséges.

Láthatom az általam feltöltött fájlokat?
Igen, megtekintheti feltöltött fájljait, ha a dokumentumokra kattint.

Kaphatok értesítéseket a Zutzu-tól?
Igen, kaphat értesítéseket tőlünk, de ehhez az Ön beleegyezése szükséges. Javasoljuk, hogy engedélyezze az értesítéseket, így azonnal értesülhet a legújabb történésekről.

Tudjon meg többet

If you have any other Question please Lépjen velünk kapcsolatba

Mit jelent a Barátok/munkatársak meghívása
A Barátok meghívása szakaszban Ön meghívhatja barátait, munkatársait a Zutzu-ra egy meghívó link segítségével.

Bárkinek küldhetek meghívást?
Igen, bármennyi meghívó linket elküldhet.

Megnézhetem hogy hány meghívást küldtem és kiknek?
Igen, megnézheti az elküldött meghívások előzményeit és az összes elküldött üzenetet.

Tudjon meg többet

If you have any other Question please Lépjen velünk kapcsolatba

Mi az a promóciós csomag?
A zutzu-nál különböző lehetőségei vannak álláshirdetése reklámozására, attól függően, hogy milyen szempontok alapján válogatja a jelölteket és hogy belföldön vagy külföldön keres-e.

Mi az a próbaverzió?
A próbaverzió egy ingyenes lehetőség, amiben egy álláshirdetést oszthat meg a álláskeresők számára. Ahhoz, hogy hozzáférjen az elérhetőségi adatokhoz és reagáljon a jelentkezésekre, fizetős verzióra kell váltania. Takarítsa meg pénzét azzal, hogy megvásárolja valamelyik promóciós csomagunkat, ugyanis ez az opció olcsóbb, mintha a próbaverziót állítja át.

Miért hirdessek a Zutzu-val?
Fizetett hirdetését közzé fogjuk tenni a Zutzu-n és az összes közösség média platformunkon is, így több, mint egymillió álláskeresőt érhet el Európa-szerte. Választhat, hogy belföldön vagy külföldön szeretne hirdetni. A baráti áron elérhető hirdetési rendszerünk tartalmaz toborzási támogatást, tehát ha szeretné igénybe venni a toborzó asszisztenseket, hogy segítsék Önt a munkaerő keresésben, bármikor megteheti.

Hogyan vásárolhatom meg a promóciós csomagokat?
Ahhoz, hogy reklámozni tudjon, csak egy érvényes bankkártyára van szüksége. Kérjük töltse ki a fizetési adatokat és ha szeretné, el is mentheti azokat.

Melyik promóciós lehetőség ideális a számomra?
Választhat standard és prémium csomagjaink közül és hozzáadhat egyéb opciókat is a toborzás fellendítése érdekében. Csomagjainkon belül elkülönítjük a belföldi és külföldi toborzást. Felhívjuk figyelmét, hogy a belföldi promóciós árak a munkavégzés helyétől függnek. Próbaverzió- hirdetés 14 napig aktív a Zutzu-n, korlátlan jelentkező. Alap fizetett hirdetési csomag- hirdetés 30 napig aktív a Zutzu-n, korlátlan jelentkező, 10 függőben lévő ajánlat, ajánlat visszavonása és másik jelöltnek való elküldése, jelöltek megtekintése, jelentkezések elfogadása vagy elutasítása. Prémium fizetett hirdetési csomag- a hirdetés 45 napig aktív a Zutzu-n, korlátlan jelentkező, korlátlan mennyiségű ajánlat, jelöltek megtekintése, jelentkezések elfogadása vagy elutasítása, vállalati elérhetőség láthatóságának engedélyezése, elsődleges láthatóság a keresések között, ajánlott hirdetések közt is megjelenik, ellenőrzött munkáltatóvá válás lehetősége

Mi a különbség a nemzetközi és a belföldi hirdetés között?
Helyi hirdetés- Hirdessen saját országában vagy a munkavégzés helyének környékén.

Nemzetközi reklám- hirdessen külföldön
Több álláshirdetés esetén válasszon azon előfizetésink közül, amelyekhez személyes toborzói támogatást is biztosítunk, melynek célja, hogy elősegítse lehetőségeit és vonzza a legjobb jelölteket.

Kaphatok segítséget a toborzáshoz?
Igen, a Zutzu toborzási támogatást nyújt, ezzel segítséget fog kapni a megfelelő jelölt megtalálásához. Toborzási szakértőink egész Európában készen állnak arra, hogy segítsék Önt a munkaerő toborzásban és az álláshirdetések megírásában. A csomag tartalmazza az adminisztrációs díjakat. Ár: 1-3 óra 50 € / óra (minimum 2 óra) 4-7 óra 40 € / h Munkanap 8 óra: 30 € / h

Mi az a közösségi felület hirdetés- bekapcsolás?
A közösségi média promócióval hozzáférhet a fórumokhoz, ahol egy jelöltek a leginkább aktívak. A csomag magában foglalja az álláshirdetések célzott közzétételét több közösségi média csatornán keresztül. A csomag tartalmazza az adminisztrációs és a marketing díjat. Ár: 50 € (40€ marketing 10 € adminisztrációs díj).

Tudjon meg többet

If you have any other Question please Lépjen velünk kapcsolatba

Mi az az álláshirdetés?
Az álláshirdetés a ki nem töltött pozícióra vonatkozó munkaadói ajánlat.

Hogyan nézhetem meg az álláshirdetéseket?
Megtekintheti az ajánlatokat az Álláshirdetés gombra kattintva. Szűkítheti a keresését, hogy olyan ajánlatok közül válogathass, amelyek megfelelnek Önnek. Kattintson a Megtekintésre, hogy lássa a hirdetés leírását.

Hogyan jelentkezhetek egy álláshirdetésre?
Ha talált egy hirdetést, amelyre jelentkezni szeretne, kattinson a Jelentkezésre és adjon meg egy rövid leírást, például egy motivációs levelet. Ha másik bérezést szeretne javasolni, mint amit a munkáltató megjelölt a hirdetésben, kattintson a Másik béreztés szeretnék gombra és indokolja meg kérelmét. Kérjük, jelezze, ha azonnal munkába tud állni.

Jelentkezhetek egynél több álláshirdetésre is?
Igen, bármennyi hirdetésre jelentkezhet.

Hogyan tudom megnézni, hogy melyik hirdetésekre jelentkeztem?
Az irányítópulton megtekintheti, hogy hány jelentkezése aktív. A jelentkezéseknél megtalálja azokat, amelyekre a munkáltató még nem reagált. A felajánlott tételek között találja az ajánlatokat a munkaadóktól, amelyekre Ön még nem reagált. Az elfogadott jelentkezések azok, amelyeket a munkáltatók jóváhagytak, így Ön a továbbiakban közvetlenül felveheti velük a kapcsolatot. Az elutasított jelentkezések azok, amelyeket a munkáltatók nem hagytak jóvá, így ezután Önnek nincs több teendője ezekkel a jelentkezésekkel.

Honnan tudhatom, hogy a jelentkezésemet elfogadták-e?
Lépjen a főoldalra vagy a Jelentkezések menüpontra, hogy hozzáférjen az összes jelentkezéshez.

Felvehetem a kapcsolatot közvetlenül a munkáltatóval?
Amennyiben a munkáltató jóváhagyta az elérhetőség láthatóságát, Ön látni fogja azt a hirdetésben.

Láthatóak lesznek az elérhetőségi adataim?
Az Ön elérhetősége csak akkor lesz látható a munkáltató számára,ha Ön elküldte neki jelentkezését.

Elfogadták a jelentkezésem. Ez azt jelenti, hogy a cég alkalmaz engem?
A végleges felvétellel kapcsolatos döntés az állásadóé, valamint a szerződés is közvetlenül a jelölt és az állásadó között fog zajlani. Egy elfogadott jelentkezés még nem jelenti automatikusan, hogy a jelölt felvételt nyert, de Ön, mint munkakereső ezzel bekerül egy következő fordulóra a felvételi folyamat során. Ezután közvetlenül léphetnek kapcsolatba egymással a munkáltatóval.

Visszavonhatom a jelentkezésem?
Igen, visszavonhatja elküldött jelentkezését. Egy visszavont jelentkezést nem lehet helyreállítani.

Tudjon meg többet

If you have any other Question please Lépjen velünk kapcsolatba

Mi az a jelentkezés?
A jelentkezést az álláskereső küldi a munkáltatónak(ügyfél). A munkáltató elfogadhatja vagy elutasíthatja a jelentkezést. Az irányítópulton megtekintheti, hogy hány jelentkezése aktív. A jelentkezéseknél megtalálja azokat, amelyekre a munkáltató még nem reagált. Az ajánlatok a munkáltató által küldött álláshelyek, amelyek megerősítésre vagy elutasításra várnak. Elfogadott jelentkezések azok, amelyeket a munkáltató megerősített, ezután közvetlenül felveheti a kapcsolatot a munkaadóval. Elutasított jelentkezések azok, amelyeket a munkáltató elutasított, és ezeknél az eseteknél a felvételi eljárás véget ért, vagy Ön visszavonta jelentkezését.

Szerkeszthetem a jelentkezésemet küldés után?
Nem, nem tudja szerkeszteni a jelentkezését, de tárgyalhat a fizetésről a munkáltatóval az Irányítás gombra kattintva.

Tudjon meg többet

If you have any other Question please Lépjen velünk kapcsolatba

Ki az a munkáltató?
A munkáltató az a személy, aki megosztja vállalata álláshirdetését,a mire Ön jelentkezhet. A munkáltató lehet egy toborzó ügynökség is, aki munkavállalókat biztosít ügyfeleinek. A Zutzu nem munkáltató, tehát a szerződés csak az állásajánló és a jelentkező között születhet meg.

Tudjon meg többet

If you have any other Question please Lépjen velünk kapcsolatba

Mi az a Zutzu blog?
A blogon megtalálhatja cikkeinket a munkaerőpiaccal és egyéb témákkal kapcsolatban.

Bárki írhat blogot a Zutzu-n?
Amennyiben Ön szeretne egy bizonyos témával kapcsolatban blogot írni a Zutzu-n, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Tudjon meg többet

If you have any other Question please Lépjen velünk kapcsolatba

Szerkeszthetem a profilomat?
Igen, bármikor szerkesztheti profilját a Profil szerkesztése menüpontra kattintva.

Elkészíthetem és szerkeszthetem az önéletrajzomat a Zutzu-n?
Igen, elkészítheti önéletrajzát, ha megadja a szükséges információkat a Profil szerkesztése menüpont alatt.

Milyen fájlokat tölthetek fel?
Bármilyen fájlt feltölthet, például okleveleket, útlevelet, stb.

Törölhetem a fájlokat?
Igen, bármelyik fájlt törölheti, ha szükséges.

Láthatom az általam feltöltött fájlokat?
Igen, megtekintheti feltöltött fájljait, ha a dokumentumokra kattint.

Kinyomtathatom az önéletrajzomat?
Igen, kinyomtathatja és lementheti önéletrajzát PDF formátumban.

Kaphatok értesítéseket a Zutzu-tól?
Igen, kaphat értesítéseket tőlünk, de ehhez az Ön beleegyezése szükséges. Javasoljuk, hogy engedélyezze az értesítéseket, így azonnal értesülhet a legújabb történésekről.

Tudjon meg többet

If you have any other Question please Lépjen velünk kapcsolatba

Mit jelent a Barátok meghívása?
Ezzel a funkcióval bárkit meghívhat egy link segítségével, aki regisztrálni kíván a Zutzu-n.

Bárkinek küldhetek meghívást?
Igen, bármennyi meghívó linket elküldhet.

Megnézhetem hogy hány meghívást küldtem és kiknek?
Igen, megnézheti az elküldött meghívások előzményeit és az összes elküldött üzenetet.

Tudjon meg többet

If you have any other Question please Lépjen velünk kapcsolatba

Ki a jelentkező?
A jelentkező az a személy, aki állást keres. Elküldhetik jelentkezésüket az ügyfeleknek, az ügyfelek pedig ajánlatot tehetnek a jelentkezőknek.

Ki az ügyfél?
Az ügyfél a munkaadó, aki alkalmazottakat keres.

Mi az az álláshirdetés?
Az álláshirdetés a ki nem töltött pozícióra vonatkozó munkaadói ajánlat.

Mi az a jelentkezés?
A jelentkezést az álláskereső küldi a munkáltatónak(ügyfél). A munkáltató elfogadhatja vagy elutasíthatja a jelentkezést.

Láthatom az álláskeresőket és az álláshirdetéseket regisztráció nélkül?
Néhány részletet megtekinthető, de ahhoz, hogy megnézze a profilokat, regisztrálnia kell.

Hogyan jelentkezhetek vagy hirdethetek?
Regisztrálnia kell ahhoz, hogy állásokra jelentkezzen vagy hirdetéseket osszon meg.

Tudjon meg többet